Privat bygherre (en-familie bolig)

Vi ser dig, den private bygherre, som omdrejningspunktet.

Og det er jo dig, som skal leve i dit byggeri, når det er færdigbygget. Og det skulle derfor gerne være den bedste oplevelse som overhovedet muligt - også vejen derhen.

Vi vil være din bisidder og bindeled til arkitekten, entreprenøren, typehusfirmaet, ingeniøren, myndighederne mv., samt varetage dine interesser og dermed sikre, at du får det du betaler for.

BygherrePartner har en lang historik med byggematerialer, det interesserer os helt vildt, idet byggematerialer er forudsætningen for at bygge. Vores erfaring fortæller os, at du som bygherre, har brug for en kompetent og dybdegående interesse i hvad det er man bygger med, hvad det koster, og ikke mindst hvad findes der af muligheder.

Vi tror derfor, at du vil få mest ud af din boliginvestering ved at indgå i dialog med os helt fra begyndelsen. Det er uden tvivl mest fordelagtigt på alle parametre at begynde ved begyndelsen.

Giv gerne et kald for en uforpligtende snak.

 

 

UDFORDRINGER

Som privat bygherre er opførelse af sin drømmebolig en livsinvestering og den ultimative økonomiske investering.

Med det in mente og med henvisning til ovennævnte illustration er der en række udfordringer at skulle forholde sig til. Samtidigt kan en eller flere af nedennævnte punkter være medvirkende til, at man som bygherre ikke føler sig tryg vedr. realisering af ens oprindelige drømme versus det færdige resultat såvel byggeteknisk som ift. den økonomiske ramme.

Potentielle udfordringer for bygherre:

 • Familiens største enkeltstående investering
 • Ringe / ingen byggetekniske kompetencer
 • Kan have svært ved at gennemskue kompleksiteten i et byggeforløb
 • Får man egentlig hvad man betaler for?
 • Hvem varetager egentlig ens tarv?
 • Håndtering af typehusfirma, rådgiver, entreprenør er en stor mundfuld

ØKONOMI

Forskellen på bygherrekrav og -ønsker implementeret i udbudsmaterialet versus de samme krav og ønsker, som først kommer på tale i udførelsesfasen medfører ofte uforudsete omkostninger og ekstra regninger  i intervallet kr. 50000 – 200000,-  for en gennemsnits arkitekttegnet bolig.

Ved valg af et ”standard” typehus vil eventuelle tilvalg ift. eksempelvis gulve, lofter, køkken- og badinventar, belysning, armatur, etc. beløbe sig til det samme dvs. typisk fra kr. 50000,- og op efter.

Hertil kommer, at beslutninger som først træffes i udførelsesfasen ofte er kompromisløsninger / ”hovsa – løsninger”, som kompromittere de oprindelige æstetiske tanker.

Ved at indgå en aftale med BygherrePartner  vil der typisk være fra ca. kr. 20000,- og opefter  i besparelser.Samtidigt er bygherrekrav og –ønsker fra idefasen effektueret i udførelsesfasen.

FORDELE VED AT BRUGE BYGHERREPARTNER:

 • Bygherres krav og ønsker er i fokus i hele byggeforløbet
 • Bygherres krav og ønsker defineres i idefasen.
 • Bygherres krav og ønsker implementeres i tilbudsfasen.
 • Bygherres krav og ønsker effektueres i udførelsesfasen.
 • Bindeledet imellem de enkelte aktører  sikrer et smidigt og optimeret byggeproces + en løsningsorienteret, positiv dialog.

Ydelse som inkluderer ovennævnte fordele - fra idé til ibrugtagning,   i alt  kr. 30.000,- inkl. moms

 

I TVIVL?

Hvis du /I på trods af ovennævnte faktuelle forhold inklusive de umiddelbare økonomiske fordele skulle være i tvivl og sidde inde med yderligere spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os.