SMV:Grøn – Ansøg om tilskud til rådgivning i grøn omstilling og bæredygtig udvikling

SMV:Grøn er åben for nye onlineansøgninger 12-16 september 2022.

Som rådgiver hos SMV:Grøn tilbyder BygherrePartner at få overblik, dokumenteret miljøaftryk samt rådgivning i bæredygtig udvikling vha. LCA-beregninger – uanset om du er entreprenør, rådgiver, producent eller bygherre. Der kan søges et tilskud fra SMV:Grøn på enten 50.000,- eller 150.000,- kr. til rådgivning.

SMV:Grøn yder tilskud til virksomheder, der vil den grønne omstilling. Det gør ikke så meget om du er ny eller om du allerede arbejder med grønne aspekter i byggeriet. Der er derfor mange gode grunde til at ansøge.

Vi har alle et fælles ansvar for at nedbringe vort miljøaftryk og i den henseende er det helt essentielt at vi kan dokumentere vores arbejde.

Søren Rasmussen | Partner

Vi anvender vores specialkompetencer inden for rådgivning, dokumentation og certificering, til at drive en bæredygtig udvikling af byggebranchen – og en SMV:Grøn proces vil helt sikkert hjælpe dig til at komme i gang!

Tag fat i os eller dit lokale Erhvervshus for at høre mere.

I videoen fortæller Erhvervshus Sydjylland om tilskudsordningen:

VI TILBYDER

LÆS MERE Om LCA

Læs mere om LCA i vores LCA Videnscenter:

Hvad er LCA

feb, 2020
Hvad er en Livscyklusvurdering? Det forklarer vi i dette indlæg, som både handler om LCA-metoden og giver en generel introduktion.

Read More »

Vi udgiver løbende nye LCA-studier. Se mere her:

LCA-studie: 4 VINDUESTYPER

feb, 2023
Hvilken vinduestype har det laveste klimaaftryk på en facaderenovering af et etagebyggeri i København? Det har vi undersøgt sammen med Møgelhøj Arkitekter i vores nyeste LCA-studie.

Read More »