Ønsker I et ekstra godt udgangspunkt for Jeres drømmebolig – så læs her:

Hvis I har været så ”letsindige” at drømme om hvordan Jeres drømmebolig kan se ud – og nu er kommet skridtet videre - så er vores gæt, at tankemylderet ganske sikkert har sat ind. Alt fra form, materialer, funktionsforhold, samarbejde med entreprenører, og ikke mindst totaløkonomi mv. kværner sikkert rundt.

For tankerne er nemlig mange, når man som familie skal foretage den (for mange) største enkeltstående investering.

At forstå, og styre, byggeprocessen er noget af en mundfuld for de fleste.

Hos BygherrePartner har vi et indgående kendskab til et byggeforløb og vi forstår bygherre og de mange overvejeler jf. ovennævnte, som ”bekymrer” bygherre. Vi tilbyder at være det meningsfulde bindeled mellem Jer (bygherre) og dennes samarbejdspartnere (rådgivere, udførende, typehusfirma mv). Vi varetager Jeres tarv og vi tror, at dette i sidste ende vil skabe et meget bedre byggeri i god kvalitet - til gavn for netop Jer. Samtidigt vil der typisk være en potentiel besparelse for Jer som bygherre på  Dkk. 30.000,- og opefter.

Lang historie kort – vi ønsker din hjælp til at dokumentere det gode BygherrePartner forløb. Det betyder, at I skal indgå i et forløb med os, hvor I løbende skal være villige til at dokumentere forløbet i projektets forskellige faser. Formen kan enten være tekst, video, foto eller en skøn blanding heraf. Vi aftaler indbyrdes hvilken form, der passer Jer bedst.

BygherrePartner vil efterfølgende bruge forløbet som reference og inspirationscase overfor fremtidige husbyggere. Typisk vil referencen blive brugt på vores website, samt i Facebook annoncering, hvor det giver mening.

Som tak for Jeres interesse og hjælp vil vi tilbyde vores rådgivningsforløb til en reduceret pris på dkk 25.000,- inkl. moms (førpris dkk 30.000,- inkl moms)

Vi håber I vil lege med. Giv os et uforpligtende kald på:

Henning - 4283 9354

Søren - 4294 1719