Udførende

Den udførende og bæredygtighed

Den udførendes rolle i den bæredygtige transformation er markant. Derfor giver det god mening, at den udførende bruger tid på at se sin virksomhed ud fra en grøn vinkel

 

Bæredygtighed er ikke kun for bygherre og rådgiver

Det er mindst ligeså vigtigt at enhver udførende gør sig sine betragtninger og overvejelser omkring grøn omstilling og hvordan denne kan og skal bruges på daglig basis.

Bæredygtighed er et fælles ansvar, dog er det sikkert og vist, at mange udførende sikkert ser bæredygtighed som en noget fluffy størrelse - det virker sikkert ganske uoverskueligt. Men der er flere grunde til at de store (og større) udførende virksomheder fokuserer på bæredygtighed, som en naturlig del af deres daglige virke. En af dem er muligheden for at kapitalisere på emnet - for der er faktisk mulighed for at vende bæredygtighed om, og bruge det som en salgsfremmende parameter - OG samtidig gøre noget positivt for miljøet. Grangiveligt gør mange udførende en masse positive tiltag allerede, men har ikke mulighed eller evner at kommunikere det på et praktisk og forståeligt plan.

Hos BygherrePartner tilbyder vi praktisk og værdiskabende dialog med den udførende, således at denne bliver klædt bedst muligt på til at tage en proaktiv dialog med eksempelvis en bygherre.